Welkom op de veel gestelde vragen pagina. Middels onderstaande items hopen wij een zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op uw vragen.

Mocht u ondanks onderstaande nog steeds vragen hebben neem dan contact op met: nachtvan8@minigestel.nl

Bij het clubhuis van Scouting Petrus Donders, Laantje Zegenwerp 1B, 5271 NC Sint-Michielsgestel

De “Nacht van 8” kost € 5,00 per persoon, en is inclusief drankjes en versnaperingen.


Kaartjes zijn aan te schaffen via de "Webshop / Ouderportaal", deze vind je als item in ons menu

Dit is een afkorting van: “de Laatste Nacht van Groep 8”

Voor alle kinderen die dit jaar in Groep 8 zaten van Basisschool de Bolster, de Touwladder en de Roald Dahl in Gestel alsmede Basisschool Sint-Lambertus in Gemonde of in Groep 8 zitten van speciaal onderwijs/onderwijs elders en in Gestel of Gemonde woonachtig zijn.

In dat geval ga je wat missen (!), maar ben je vanaf 19:30u welkom bij het clubhuis van de Scouting, Laantje Zegenwerp 1B, 5271 NC Sint-Michielsgestel

Dat hoeft ook helemaal niet; het zou leuk zijn als je met je schoolvrienden/vriendinnen op een ludieke wijze aan de parade deelneemt. Dat kan zijn in een leuke cabrio, maar ook op skippyballen, steps, kruiwagens, in een lelijke Eend, in een aanhanger achter de tractor, verzin het maar ! Zorg wel dat het veilig is. We rijden stapvoets onder politiebegeleiding.

Vanaf 19:00u bij Conferentieoord de Ruwenberg. Je kunt vooraf met je klas bij je school verzamelen of rechtstreeks naar de Ruwenberg komen, de keuze is aan jullie.


Route Nacht van 8

De route loopt vanaf de Ruwenbergstraat via Nieuwstraat, Adrianustracé naar het Laantje Zegenwerp. 

Dat is geen probleem, naast diverse versnaperingen, zijn er ook leuke scouting spelen te doen en is er een kampvuur met marshmallows. Reken er maar op dat de voetjes met hulp van DJ Robin en het Mini-Gestel Animatieteam uiteindelijk wel van de vloer gaan !

Neen, alle drankjes en versnaperingen zijn inclusief.

Neen, je mag na de Laatste Nacht van Groep 8 nog een week of 2 naar school voor de echte afsluiting met je eigen klas.


Daarna kun je in de laatste week van de schoolvakantie nog op Mini-Gestel terecht. Je kunt dan samen met je klasgenoten één of meerdere groep 8 hutten bouwen om je schoolcarrière in stijl af te sluiten alvorens je uitvliegt naar de middelbare school om daar als heuse brugsmurf te gaan excelleren !

Om 23:30u kunnen jullie weer opgehaald worden bij het clubhuis van de Scouting, Laantje Zegenwerp 1B, 5271 NC Sint-Michielsgestel